Γιατί χρησιμοποιούμε το WordPress;

Το WordPress είναι η αγαπημένη πλατφόρμα για πολλούς bloggers και επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 39% όλων των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν WordPress.

Το WordPress είναι Ελεύθερο Λογισμικό
Το WordPress είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να τροποποιήσει τον πηγαίο κώδικα και να αναδιανείμει το λογισμικό. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στους ανθρώπους να συνεισφέρουν τις ιδέες τους για τη βελτίωση της πλατφόρμας. Εξάλλου, Υπάρχει μια κοινότητα ανοιχτού κώδικα που βοηθά το WordPress να γίνει ακόμη καλύτερο.

Το WordPress είναι εύκολο στη χρήση για αρχάριους.
Το WordPress δεν απαιτεί πτυχίο μηχανικών υπολογιστών ή προγραμματιστών για να το χρησιμοποιήσεις. Είναι ουσιαστικά κατασκευασμένο για ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη τεχνική εξοικείωση. Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη (user interface ή εν συντομία UI) είναι ιδιαίτερα φιλικό. Για να προσθέσετε μια νέα σχεδίαση στον ιστότοπό σας, μπορείτε απλώς να κατεβάσετε ένα νέο Θέμα (theme). Εάν πρέπει να προσθέσετε μια νέα λειτουργία, όπως μια φόρμα για να έρχονται οι επισκέπτες σας σε επαφή μαζί σας, απλώς εγκαταστήστε ένα plugin. Οι εργασίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που κάποτε χρειάζονταν ώρες για να ολοκληρωθούν μπορούν, πλέον, να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Το WordPress είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly)
Δεν αρκεί να χτίσετε μία ιστοσελίδα με WordPress, θέλετε οι χρήστες (και πιθανοί σας πελάτες) να μπορούν να σας βρουν στις μηχανές αναζήτησης. Με εξειδικευμένα Plugins για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, όπως το Yoast SEO ή το Rank Math, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε σημαντικά την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Το WordPress υποστηρίζει όλους τους τύπους πολυμέσων
Το WordPress δεν σας θέτει περιορισμούς όταν θα χρειαστείτε να κάνετε χρήση πολυμένων καθώς υποστηρίζει την πλειοψηφία των σημαντικούς τύπων multimedia περιεχομένου. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε συνδυασμό κειμένου, εικόνων και βίντεο στον ιστότοπό σας. Σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά για την προσοχή των καταναλωτών, είναι καλό να γνωρίζετε ότι η πλατφόρμα που επιλέξατε σας δίνει δημιουργική ελευθερία και δεν σας περιορίζει στο να χτίσετε την ιστοσελίδα σας όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

Το WordPress είναι ασφαλές
Η ασφάλεια είναι ένα μείζον θέμα και σημαντική ανησυχία για τις επιχειρήσεις. Με τον ρυθμό παραβιάσεων δεδομένων που συμβαίνουν κάθε χρόνο να μην εμφανίζει πτωτική πορεία, θέλετε να είστε ήσυχοι ότι τα δεδομένα σας (και τα δεδομένα των πελατών σας) θα προστατεύονται. Εφόσον ενημερώνετε τα πρόσθετα και τους κωδικούς πρόσβασης ασφαλείας, το WordPress είναι μία από τις ασφαλέστερες και καλά θωρακισμένες πλατφόρμες CMS. Η πλατφόρμα σας προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διαφύλαξη του ιστότοπού σας, όπως την αποσύνδεση των αδρανών χρηστών καθώς και την δυνατότητα προσθήκης ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA – Two Factor Authentication).

Το 39% των sites στο internet χρησιμοποιούν το WordPress, ακόμα χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

WordPress Εύκολο στη χρήση!

Μετά την παράδοση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, το γραφείο μας παρέχει Δωρεάν εκπαίδευση σε εσάς η στους υπαλλήλους σας μέσο (webinar) στους παρακάτω τομείς:

 • Κατανόηση της πλατφόρμας WordPress, πίνακας ελέγχου (Dashboard).
 • Προσθήκη κειμένου (Post).
 • Ανέβασμα (Upload) φωτογραφιών και προσθήκη στην σελίδα.
 • Eshop: Προσθήκη – Αφαίρεση προϊόντων και τιμών.
 • Eshop: Προσθήκη προσφορών ανά προϊόν η μεγάλου αριθμού προϊόντων.
 • Eshop: Προσθήκη ΦΠΑ και κόστος αποστολής προϊόντων.

Υπηρεσίες τις Silver Media Hellas

Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση που θα καλύψει τις ανάγκες και τους στόχους σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσης στο Διαδίκτυο.

 • Κατασκευή Ιστοσελίδων.
 • Κατασκευή & Διαχείριση e-shop.
 • Digital Marketing.
 • Κοινωνικά Δίκτυα.
 • Responsive Design.
 • Graphic Design.
 • Branding
πείτε μας τι χρειάζεστε

Γράψτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

κατασκευή ιστοσελίδων - eshop - digital marketing - advanced seo

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.