Ακίνητα Demo No082

Επαγγελματική Ιστοσελίδα Ενοικίασης και Πώλησης ΑκινήτωνWordpress Ιστοσελίδα

WordPress Ιστοσελίδα

Ένα μοντέρνο θέμα γεμάτο με όλα όσα χρειάζεστε για να προβάλετε τα ακίνητά σας με έναν πραγματικά επαγγελματικό τρόπο. Προσθέστε, επεξεργαστείτε και διαγράψτε εύκολα οποιεσδήποτε συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε ακίνητο.

Προσελκύστε όλο και περισσότερους πελάτες δείχνοντας όλες τις εντυπωσιακές υπηρεσίες του ακινήτου σας. Αφήστε τους πελάτες να δουν και να επιλέξουν το πιο κατάλληλο ακίνητο κάνοντας εύκολη σύγκριση ανά τιμή, δωμάτια, σχέδια κ.λπ.

Δωρεάν Υποστήριξη & Ενημερώσεις

Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις μελλοντικές εκδόσεις θεμάτων, ενημερώσεις και πρόσθετα. Δεν υπάρχουν ετήσιες ή μηνιαίες χρεώσεις – μόνο μια εφάπαξ πληρωμή για απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής.

Fully Responsive

Η φιλική προς κινητά κατασκευή είναι απαραίτητη προυπόθεση για μία σύγχρονη ιστοσελίδα, η σχεδίαση είναι πλήρως Responsive Layout και προσαρμοσμένη σε οποιαδήποτε οθόνη.

Υποστήριξη WPML

Κάθε γραμμή του περιεχομένου σας μπορεί να μεταφραστεί, χάρη στη συμβατότητα WPML. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες και επίσης αυξημένα έσοδα.

Δείτε ακόμα

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.