Ενοικιάσεις Demo No051

Επαγγελματική Ιστοσελίδα Ενοικιάσεων/ΠωλήσεωνWordpress Ιστοσελίδα

WordPress Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε το απόθεμά σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα και διαισθητικά εργαλεία και να εγγυηθείτε μια ανώτερη εμπειρία χρήστη τόσο για τους αντιπροσώπους όσο και για τους αγοραστές.

Ενοικιάστε, αγοράστε και πουλήστε online με την άνεση από όπου κι αν βρίσκεστε. Παρέχετε στους αγοραστές έναν καλύτερο τρόπο αγοράς. Κάντε τον ιστότοπό σας το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε αυτοκίνητα με τη διάταξη Dealership Two και τη δυνατότητα να πουλάτε οχήματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το WooCommerce και απολαμβάνοντας μια διαδικασία πώλησης χωρίς προβλήματα.

Δωρεάν Υποστήριξη & Ενημερώσεις

Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις μελλοντικές εκδόσεις θεμάτων, ενημερώσεις και πρόσθετα. Δεν υπάρχουν ετήσιες ή μηνιαίες χρεώσεις – μόνο μια εφάπαξ πληρωμή για απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής.

Fully Responsive

Η φιλική προς κινητά κατασκευή είναι απαραίτητη προυπόθεση για μία σύγχρονη ιστοσελίδα, η σχεδίαση είναι πλήρως Responsive Layout και προσαρμοσμένη σε οποιαδήποτε οθόνη.

Υποστήριξη WPML

Κάθε γραμμή του περιεχομένου σας μπορεί να μεταφραστεί, χάρη στη συμβατότητα WPML. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες και επίσης αυξημένα έσοδα.

Δείτε ακόμα

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.