Ιατρείο Demo No042

Επαγγελματική Ιατρική ΙστοσελίδαWordpress Ιστοσελίδα

WordPress Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα είναι ένα θέμα WordPress για γιατρούς, κλινικές, κέντρα ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης, νοσοκομεία, οδοντιάτρους, ορθοπεδικούς γιατρούς, παιδιάτρους, ψυχολόγους, προμηθευτές ιατρικού εξοπλισμού και φροντίδα ηλικιωμένων.

Δωρεάν Υποστήριξη & Ενημερώσεις

Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις μελλοντικές εκδόσεις θεμάτων, ενημερώσεις και πρόσθετα. Δεν υπάρχουν ετήσιες ή μηνιαίες χρεώσεις – μόνο μια εφάπαξ πληρωμή για απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής.

Fully Responsive

Η φιλική προς κινητά κατασκευή είναι απαραίτητη προυπόθεση για μία σύγχρονη ιστοσελίδα, η σχεδίαση είναι πλήρως Responsive Layout και προσαρμοσμένη σε οποιαδήποτε οθόνη.

Υποστήριξη WPML

Κάθε γραμμή του περιεχομένου σας μπορεί να μεταφραστεί, χάρη στη συμβατότητα WPML. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες και επίσης αυξημένα έσοδα.

Δείτε ακόμα

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.