όποιος και αν είναι ο στόχος σας, θα σας φτάσουμε εκεί..

Η έξυπνη, αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
δημιουργούν την ανάπτυξη τις επιχειρησεις σας.

we do what we love, and we love what we do!

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μοναδικές λύσεις ψηφιακών μέσων από το σχεδιασμό ιστοσελίδων έως λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για τους πελάτες μας
χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας. Στην Silver Media Hellas, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη δουλειά μας με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας, παρέχουμε συνεχώς εξαιρετικές διαδικτυακές λύσεις που είναι η καλύτερη εμπειρία στην κατηγορία για τους πελάτες μας.

Θέλετε μια πρωτότυπη, φρέσκια και στοχευμένη ιστοσελίδα για να δημιουργήσετε τη σωστή εντύπωση στους επισκέπτες, τους αγοραστές και τους επιχειρηματικούς σας συνεργάτες όταν σας αναζητούν στο google.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στρατηγική

Ένας ιστότοπος είναι κάτι περισσότερο από μια διαδικτυακή επαγγελματική κάρτα. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο που σας βοηθά να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Μαζί καθορίζουμε τους στόχους σας και τη σωστή στρατηγική.

Διαχείριση

Μόλις ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος, δεν θα αφεθείτε μόνοι σας στις δικές σας συσκευές. Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει διαδικτυακός και προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες μετά την παράδοση φροντίζοντας τον ιστότοπό σας για εσάς.

Σχεδιασμός

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που ταιριάζουν απόλυτα με την εμφάνιση και την αίσθηση της εταιρείας σας. Η εμπειρία του χρήστη είναι πάντα πρώτη. Οι ιστότοποί μας είναι μοναδικοί και ειδικά κατασκευασμένοι για προβολή σε όλες της συσκευές.

Branding

Προσδιορίζουμε την επωνυμία σας αναπτύσσοντας το λογότυπο σας, εταιρική ταυτότητα, επαγγελματικές κάρτες, εγχειρίδια χρήστη, mockups και προϊόντα αναμνηστικών. Ό, τι χρειάζεται για να μην περάσει η επωνυμία σας απαρατήρητη.

Ανάπτυξη

Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε λειτουργικό ιστότοπο. Επιπλέον, ενσωματώνουμε το CMS που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας μόνοι σας. Η τεχνική ποιότητα είναι εξίσου σημαντική.

Digital Marketing

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών ψηφιακού μάρκετινγκ που όλες στοχεύουν να προσελκύσουν την προσοχή στην επιχείρησή σας. Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις με μεγάλες δυνατότητες.

Silver Media Hellas - Ανάπτυξη Ιστοσελίδων Σχεδιασμός responsive

Ο Στόχος μας

Στη Silver Media Hellas παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού & κατασκευής ιστοσελίδων, διαφήμισης και διαδικτυακού μάρκετινγκ, με πληθώρα λύσεων.
Η προώθηση και διαφήμιση μέσω Google AdWords, Facebook και Instagram είναι τα βασικά μας εργαλεία με βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) τόσο για εταιρίες του διαδικτύου, όσο και επιχειρήσεις φυσικού εμπορίου.

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι και αυτό το δημιουργούμε παρέχοντας τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Μας αρέσει να βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε το προϊόν με το οποίο και οι χρήστες του είναι 100% ικανοποιημένοι. Ευέλικτες αρχές, συνεχής επικοινωνία, διαφάνεια είναι τα βασικά στοιχεία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

We design and developing

Wordpress 98%
Search Engine Optimization (SEO) 92%
Digital Marketing 90%
Graphic Design 97%

κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.