Υπηρεσίες

υπηρεσίες - silver media hellas

σχεδιάζουμε η βελτιώνουμε την απόδοση του ιστότοπού σας με προσαρμοσμένη ανάπτυξη, όμορφη σχεδίαση και εύκολη εμπειρία χρήστη για να δημιουργήσουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

υπηρεσίες

αναβάθμιση πωλήσεων και υπηρεσιών

σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδων WordPress

Άμεσο αποτέλεσμα, εύκολη εμπειρία χρήστη και επαγκελματικός σχεδιασμός, θα ικανοποιήσουν τους πελάτες σας και θα προσφέρουν απόδοση και αποτελέσματα… >>

google advertising

Διαχείριση του Google Ads που προσφέρει σημαντική απόδοση της διαφημιστικής δαπάνης με καμπάνιες που προσεγγίζουν συγκεκριμένα είδη κοινού, για αγορές από εσάς.

βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Πρακτική της συνεχούς βελτίωσης ενός ιστότοπου (CRO) για τη δημιουργία περισσότερων μετατροπών που βασίζονται στην απόκτηση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας.

σχεδιασμός και κατασκευή eshop

Η εύκολη εμπειρία αγορών και οι λειτουργικές διεπαφές είναι μόνο η αρχή. Μεγιστοποιούμε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις από το πρώτο κλικ έως την τελική αγορά.

search engine optimization

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην αναζήτηση δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Βελτιστοποιουμε τον ιστότοπό σας, έτσι ώστε η Google να την κατατάσσει με τις σωστές λέξεις-κλειδιά.

website management

Σας προστατεύουμε από τον κίνδυνο και διατηρούμε την απόδοση του ιστότοπού σας με ασφάλεια και την πλήρη υποστήριξη που χρειάζεστε με την ομάδα τον ειδικών μας.

σχεδιασμός λογότυπου

Γνωρίζουμε ότι το λογότυπό σας, είναι το πρώτο και κύριο μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Είναι η εικόνα που σχετίζεται κυρίως με την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό και το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της επωνυμίας σας.

Όλα σχετικά με το λογότυπό σας είναι σημαντικά και σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με αυτό που αντιπροσωπεύετε τις αξίες και το μέλλον σας. Έχει να κάνει με το σχήμα, την υφή, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα, τη σύνθεση και τη μοναδικότητά του. Ένα λογότυπο πρέπει να είναι έξυπνο στο μήνυμά του αλλά να είναι εύκολο να θυμηθεί και να διακρίνει. Λαμβάνουμε όλα τα παραπάνω υπόψη καθώς προχωράμε στη σχεδίαση του λογοτύπου σας.

σχεδιασμός εντύπων

Θέλουμε οι πελάτες μας να εντυπωσιάζουν. Ο σχεδιασμός ενός ελκυστικού και διαισθητικού φυλλαδίου είναι σκοπός επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες κατά τη διαδικασία σχεδιασμού, όπως ευχρηστία, αναγνωσιμότητα, σωστή παρουσίαση.

Σχεδιάζουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, φυλλάδια, διαφημιστικά πανό ή οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο, για να μεταδώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το μήνυμα με καθαρό, και συγκεντρωμένο τρόπο.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

μπορούμε να γίνουμε ο συνεργάτης που χρειάζεστε,
με τα αποτελέσματα που σας αξίζουν.
Αυτό είναι το όραμά μας:

Ευθύνη

Η επιχείρησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.
Θα παρέχουμε αποκλειστική υπηρεσία one-on-one.

Διαφάνεια

Τα δεδομένα σας είναι ένα πολύτιμο στοιχείο για εμάς.
Θα είναι πάντα διαθέσιμο πρός εσάς.

Ποιότητα

Χρειάζεστε περισσότερα από επιφανειακά αποτελέσματα.
Θα δημιουργήσουμε μια άμεση διαδρομή από τους πελάτες σας προς εσάς.

Στόχος

Ο ιστότοπός σας είναι ένα ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο.
Θα το μετατρέψουμε σε μια μηχανή μακροπρόθεσμων πωλήσεων.

Ανάπτυξη

Θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας φέτος.
Θα επινοήσουμε ένα ψηφιακό πρόγραμμα για να σας φτάσουμε ώς εκεί.

Υποστήριξη

Εκπαιδεύουμε την ομάδα σας στη χρήση του CMS και προσφέρουμε συμβουλές σχετικά με το μελλοντικό SEO και τη βελτιστοποίηση.

φωτογράφηση χώρων & υπηρεσιών

Η σωστή προβολή της επιχείρησης σας αλλά κυρίως των υπηρεσιών και των προϊόντων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια τόσο ανταγωνιστική εποχή σαν την σημερινή. Οι φωτογραφίες που περιγράφουν την επιχείρηση σας και ιδιαίτερα τις υπηρεσίες σας οφείλουν να δημιουργούν στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας και υποψήφιο πελάτη σας, μια εικόνα ιδιαίτερα θετική, που θα συμβάλει δραστικά και θα σας ξεχωρίζει σαφώς από τον ανταγωνισμό, στην σύντομη άλλα κρίσιμη διαδικασία επιλογής του.

Η Silver Media Hellas προσφέρει: φωτογράφιση χώρων υποδομών & εξοπλισμού, φωτογράφιση προϊόντων & υπηρεσιών, φωτογράφιση στελεχών & προσωπικού.

 

Οι υπηρεσίες φωτογράφισης και Drown διατίθενται μόνο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

 

εναέρια φωτογράφιση (Drown)

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά drone για την φωτογράφιση έτσι ώστε να παραλάβετε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που μπορείτε μέχρι και να τις εκτυπώσετε σχεδόν σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε. Εάν πάλι η ανάγκες σας είναι για να προωθήσετε τις φωτογραφίες από την φωτογράφιση με το drone στο internet, παραλαμβάνετε τις φωτογραφίες έτοιμες προς χρήση για internet (έπειτα από επεξεργασία).

Οι τιμές εναέριας φωτογράφισης εξαρτώνται με το σημείο, την κάλυψη του χώρου και την ποσότητα των φωτογραφιών.

υπηρεσίες silver media hellas

Είτε η ανάγκη σας είναι η φωτογράφιση ενός κτηρίου για Airbnb, ξενοδοχείο, επαγγελματική στέγη
είτε την εναέρια φωτογράφιση μίας εκδήλωσης που θέλετε να αποθανατίσετε απλά ζητήστε το μας.

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.