Μετατρέψτε τα προγράμματα περιήγησης σε αγοραστές με βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO)
Silver Media-FB Logo (S)
Silver Media Hellas
Design, Digital & Direction

Conversion Rate Optimization

Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες και τους πελάτες σε θαυμαστές.
Ας καταργήσουμε τα οδοφράγματα στον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε το CRO για να βελτιώσετε όλα τα είδη μετατροπών.

Αύξηση της αξίας των επισκεπτών της ιστοσελίδας

Με επιτυχημένο SEO και διαφήμιση, η ιστοσελίδα ή η σελίδα προορισμού σας θα λάβει την επισκεψιμότητα. Το CRO μπορεί να βοηθήσει να μετατραπεί αυτή η επισκεψιμότητα σε ποιοτική. Όταν βελτιστοποιείτε τις μετατροπές, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις ή να κατευθύνετε την ίδια κίνηση.

Περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας

Μια ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για μετατροπές θα προσελκύσει τους επισκέπτες. Αυτοί οι επισκέπτες, αν απολαμβάνουν αυτό που τους παρουσιάζετε, θα διαδώσουν τη λέξη και θα φέρουν περισσότερη κίνηση. Και αν πρόκειται για κοινό με σχετικό ενδιαφέρον, η πιθανότητα μετατροπών αυξάνεται δραματικά.

Περισσότεροι πελάτες, ποιοτική επισκεψιμότητα

Μόλις πραγματοποιηθούν οι μετατροπές και αυξηθούν τα κέρδη, μπορείτε να εκτρέψετε ορισμένους από τους προϋπολογισμούς σας για να αυξήσετε τα χρήματα που διαθέτετε για διαφημίσεις. Με αυτό τον τρόπο οι διαφημίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερο το κοινό και τελικά περισσότερους πελάτες.

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό

Το CRO περιλαμβάνει βελτιωμένη λειτουργικότητα, ενισχυμένη εμπειρία χρηστών, καλύτερη αξία ιστοσελίδας και σπουδαίο περιεχόμενο. Αν αντιληφθείτε αυτό που ελκύει το κοινό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε λαχταριστό περιεχόμενο που ταιριάζει με το ακροατήριό σας και θα σας βοηθήσει να μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον συναγωνισμό σας.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

σημαντικά οφέλη της βελτιστοποίησης μετατροπής

Η βελτιστοποίηση του conversion rate σας, επηρεάζει θετικά και θεαματικά τα ποσοστά μετατροπών του ROI σας από κάθε καμπάνια που τρέχετε.
Με αποτέλεσμα καλύτερο conversion rate, καλύτερο ROI (Επιστροφή της Επένδυσής σας).

Αύξηση του conversion rate

Η βελτιστοποίηση επιτυγχάνεται από την ανάλυση της συμπεριφοράς των επισκεπτών στη σελίδα και τη διενέργεια πειραμάτων (A/B Testing ή Multivariate Testing) μέχρι να πετύχουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Έτσι σας βοηθάμε αποτελεσματικά να μετατρέψετε τους απλούς επισκέπτες τις ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε πελάτες, ενώ ταυτόχρονα σας μειώνουμε τα κόστη απόκτησης πελατών και διαφημιστικών δαπανών.

Βελτίωση ποσοστού μετατροπής ιστού

Το CRO καθιστά την ιστοσελίδα σας πιο αποτελεσματική, πράγμα που γενικά σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να ξαναφτιάξετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας (και πάλι). Υπάρχουν πάντα “γρήγορες αλλαγές” που μπορούν, να βελτιώσουν τα αποτελέσματα του ιστότοπου. Κάθε αλλαγή μπορεί, να υποδιαιρεθεί, για να αποδειχθεί πόσο αποτελεσματική είναι κάθε λύση – αυτό θα σας δώσει μια διαφανή εικόνα της απόδοσης της επένδυσής σας.

Διαχείριση ιστοσελίδας

Αυξήστε την πελατειακή σας βάση και το ποσοστό μετετροπών στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες μας καλής Διαχείρισης των Ιστότοπων.

Διοχέτευση μεταροπών

Αναλύουμε τη διοχέτευση μετατροπών και κάνουμε βελτιώσεις έτσι ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό μετατροπών.

Βελτιστοποίηση αρχικής σελίδας

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης της Αρχικής σελίδας, μας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσουμε τον Ιστότοπο σας για καλύτερα ποσοστά μετατροπών.

Α & Β τέστ καταλληλότητας

Παρέχουμε Α και Β τεστ με στόχο τις σελίδες που θα σας προσφέρουν τη μεγαλύτερη πελατειακή αύξηση.

συνοπτικά

Με τη σωστή έρευνα, το ιδανικό είναι να βρεθούν τομείς στο site που είναι εύκολο να βελτιστοποιηθούν, αλλά ταυτόχρονα η βελτίωση θα είναι θεαματική και θα φέρει σημαντικά κέρδη. Πρέπει να επιλέξουμε τους τρόπους με τους οποίους θα υλοποιηθεί η στρατηγική, τις επιμέρους ενέργειες δηλαδή που σαν σύνολο, διαμορφώνουν τη στρατηγική CRO που θα υλοποιήσουμε, το πρακτικό δηλαδή κομμάτι της βελτιστοποίησης.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.