Αυξήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και έσοδα,
αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα και λάβετε θετική απόδοση της επένδυσής σας.
Silver Media-FB Logo (S)
Silver Media Hellas
Design, Digital & Direction

Μια λύση SEO προσαρμοσμένη μόνο για εσάς

Αυτό το πολυπόθητο σημείο στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης δεν είναι πάντα εύκολο να το αποκτήσετε ή να το κρατήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καμία παλιά στρατηγική SEO δεν θα κάνει. Με την ομάδα τις Silver Media Hellas ως τον τοπικό σας συνεργάτη SEO, αποκτάτε τη δυνατότητα:

Εξασφαλίστε την προβολή της ιστοσελίδα σας

Μια στρατηγική SEO που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επιχείρησή σας θα αποφέρει απόδοση επένδυσης και θα φέρει κατάλληλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Ακολουθούμε πάντα τις κατευθύνσεις που δίνει η Google.

Μάθετε περισσότερα για το κοινό σας με το SEO

Το Search Engine Optimization (SEO) δεν είναι μόνο πολύτιμο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και την αύξηση των πωλήσεων. Μάθετε περισσότερα και για το κοινό σας ώστε να κάνει την επιλογή μόνος του αλλά με τα σωστά στοιχεία.

Διατηρήστε την κορυφαία κατάταξή σας

Η στρατηγική σας θα εξελιχθεί όπως οι τάσεις SEO και ο αλγόριθμος το απαιτούν. Εάν θέλετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, χρειάζεστε ένα ευέλικτο σχέδιο αποτελεσμάτων πρός την αναζήτηση του χρήστη.

Δώστε τον κατάλληλο χρόνο που πρέπει

Μια προσέγγιση SEO που εστιάζει στη μετατροπή μιας επιχείρησης δεν πραγματοποιείται εν μία νυκτί. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η βελτιστοποίηση SEO μιας ιστοσελίδας αποτελεί στρατηγική επιλογή και όχι επιχειρηματικό έξοδο.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

Search Engine Optimization

Το SEO προωθεί το website σας ώστε να βρίσκεται υψηλότερα στην κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google.
Στην Silver Media Hellas βελτιστοποιούμε την προβολή σας με κατάλληλες τεχνικές που θα φέρουν τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Έρευνα Λέξεων – Κλειδιών

Ξεκινάμε μια αναλυτική έρευνα των λέξεων – κλειδιών (Keyword Research) που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, αναλύουμε τον ανταγωνισμό και χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης και της επισκεψιμότητας ώστε να βγείτε πρώτοι στη σελίδα της Google.

On Page SEO

Αφού εντοπίσουμε και καταλήξουμε στις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά με τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις κατατάξεις της Google, πραγματοποιούμε On Page SEO, δηλαδή τις απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα, τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ώστε να είναι ταχύτατη, ελκυστική και SEO Friendly.

Google Ads

Το Google Ads (Adwords) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης για να εμφανιστεί μια ιστοσελίδα σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά. Σκοπός των Google Ads είναι να μας βοηθήσουν να στοχεύσουμε στη δημιουργία αποτελεσματικών καμπανιών – διαφημίσεων μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της επένδυσης σας.

Email Marketing

Το Email marketing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσεις το αγοραστικό κοινό για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ο διαφημιζόμενος χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα όπως ότι είναι εύκολο στην χρήση, μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένους πελάτες, αλλά και να σου δώσει αναλυτικά στοιχεία της καμπάνιας. Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι να χαρακτηριστείτε ως spammer, οπότε χρειάζεται προσοχή στην χρήση του.

Mobile SEO

To Mobile Seo (Mobile Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας για χρήστες που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές όπως κινητά smartphones και tablet. Περιλαμβάνει τη σχεδίαση της ιστοσελίδας η οποία πρέπει να είναι Responsive Design, την ταχύτητα φόρτωσης, και την δομή του περιεχομένου.

Off Page SEO

Η Off Page SEO βελτιστοποίηση και προώθηση βοηθά στο να φέρει επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Η Google δεν κατατάσσει υψηλά μόνο το πιο ποιοτικό και σχετικό περιεχόμενο, αλλά και το πιο αξιόπιστο και δημοφιλές. Η ύπαρξη backlinks από ιστοσελίδες που είναι δημοφιλείς και ποιοτικές θα βοηθήσουν και την δική σας ιστοσελίδα.

Social Media Marketing

Η σύνδεση και η αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας με τα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google My Business, Youtube κ.α.). θα βοηθήσει ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα προς την ιστοσελίδα σας και να έρθετε σε επαφή με επισκέπτες και πιθανούς πελάτες. Οι μηχανές αναζήτησης αντιλαμβάνονται αυτά τα στοιχεία με αποτέλεσμα την αύξηση της κατάταξης της.

Βελτιστοποίηση φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας είναι βασικός παράγοντας για τον επισκέπτη αλλά και την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης. Το πιο πιθανό είναι μέχρι σήμερα να μην γνωρίζατε πως για κάθε 100ms γρηγορότερη φόρτωση ιστοσελίδας, τα κέρδη της αυξάνονται κατά 1%.

με βάση τις προδιαγραφές της GOOGLE οι παρακάτω ενέργειες
μπορούν να βοηθήσουν στην άνοδό σας στα αποτελέσματα της.

 • Responsive τεχνολογία με βάση τις απαιτήσεις της GOOGLE. Προσαρμογή του site σε κινητά και tablet.
 • Εργαλείο αύξησης της ταχύτητας του site σχεδόν έως 50% μέσω συμπίεσης των CSS & JAVASCRIPT καθώς & της τεχνολογίας CASHE.
 • Δήλωση του site στα webmaster tools και εγκατάσταση εργαλείου Google sitemap με xml.
 • Φιλικά url: Χρησιμοποιούνται φιλικά url που αλλάζουν τη δ/ση του site, επεξαργάζονται και δημιουργούνται απο τον διαχειριστή του site.
 • Σύνδεση site μετα social media για Like κλπμε link.
 • Δυνατότητα αλλαγής των φιλικών url από τον διαχειριστή του site.
 • Τοποθέτηση SITEMAP και GOOGLE MAP στο site και με δυνατότητα υπολογισμού διαδρομής.
 • Αυτόματη συμπλήρωση με συναφείς λέξεις κλειδιά, περιγραφή και ετικέτες στα προϊόντα και στις κατηγορίες.
 • Δυνατότητα διαφορετικής επισήμανσης κειμένου με header h1 (ανά κατηγορία και προϊόν).
 • Χρήση φιλικών url στις μη δυναμικές σελίδες του site όπως καλάθι, αναζήτηση, newsletter κλπ.
 • Html headers h1, h2, h3, για την επισήμανση στις μηχανές αναζήτησης των σημαντικών στοιχείων του site όπως τίτλοι κατηγοριών και τίτλοι προϊόντων.
 • Προσθήκη εναλλακτικής περιγραφής στις φωτογραφίες των προϊόντων για αυτόματη καταχώρηση τους στις μηχανές αναζήτησης με αναζήτηση φωτογραφιών.
 • Δυνατότητα διαχείρισης των Meta Tags-Tags λέξεις κλειδιά και περιγραφή ανά κατηγορία και ανά προϊόν.
 • Πρωτοκολλο ασφαλείας SSL για αξιοπιστία του site και διασφάλιση των στοιχείων που βάζει ο χτήστης .

γιατί η προώθηση ιστοσελίδων είναι απαραίτητη;

Για έναν σημαντικότατο λόγο με πολλαπλά οφέλη! Αυξάνεται σημαντικά η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας απο τα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την επιχείρησή σας;

Αύξηση των πιθανοτήτων κάποιος να αγοράσει απο εσάς ή να επιλέξει τις υπηρεσίες σας, διεύρυνση του πελατολογίου σας, αύξηση των κερδών και ισχυροποίηση του brand σας έναντι του ανταγωνισμού.

η χρησιμότητα του seo σήμερα και στο μέλλον

Σήμερα ζούμε σε ένα ψηφιακό κόσμο. Σύμφωνα με την Accenture, ένα ποσοστό απο τους αγοραστές της τάξης του 94% πραγματοποιούν τουλάχιστον μια online αναζήτηση πριν αγοράσουν ένα προιόν ή υπηρεσία.

Οι επιχειρήσεις που δεν αντιληφθούν εγκαίρως την σημασία του SEO, θα μείνουν πίσω και θα χάσουν ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς, που θα μπορούσε να τους προσφέρει μεγάλη αξία.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.