διασφαλίζουμε ότι οι ιστότοποι των πελατών μας είναι γρήγοροι, ενημερωμένοι και ασφαλείς.
Silver Media-FB Logo (S)
Silver Media Hellas
Design, Digital & Direction

website management

Όταν ο ιστότοπός σας είναι ενεργός, συνεχίζουμε να εκτελούμε ενημερώσεις προσθηκών ιστότοπου, βελτιστοποιώντας την απόδοση της ταχύτητας σελίδας.
Επίσεις παρακολουθούμε τη συμπεριφορά των επισκεπτών για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστότοπου για τους επισκέπτες σας. Η ασφάλεια και η διατήρηση δεδομένων είναι υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Γι ‘αυτό φροντίζουμε να διατηρούμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών που διαχειριζόμαστε.

customer support

Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες μας και την ανταποκρινόμενη υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η δημιουργία ενός ιστότοπου και η μετάδοση ζωντανής μετάδοσης είναι μόνο η αρχή. Η πραγματική δουλειά ξεκινά μετά. Παρέχουμε πληθώρα διαφορετικών επιλογών συντήρησης, διαχείρισης και παρακολούθησης ιστοτόπων που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη.

technical maintenance

Εμείς στην Silver Media Hellas συνειδητοποιούμε τη σημασία των συνεχών ενημερώσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της διαθεσιμότητας και της ταχύτητας των ιστοτόπων μας. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία, καθώς απαιτεί παρακολούθηση, διασφαλίζοντας ότι όλες οι ενημερώσεις είναι εφαρμόσιμες και συμβατές με όλα τα διαφορετικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στη διατήρηση ενός ιστότοπου.

website security

Μαζί με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενημέρωσης, παρακολουθούμε τον ιστότοπό σας με ένα ενεργό επίπεδο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση διαχειριστή και κακόβουλη δραστηριότητα. Μαζί με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, δημιουργούμε καθημερινά ένα πλήρες ψηφιακό αντίγραφο ασφαλείας του τρέχοντος ιστότοπού σας για επαναφορά ανά πάσα στιγμή.

customer training

Ανάλογα με τους πόρους και την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη των πελατών μας, παρέχουμε είτε επαρκή εκπαίδευση ώστε το προσωπικό των πελατών μας να είναι σε θέση να διαχειρίζεται και να διατηρεί τον ιστότοπό του φρέσκο με νέο περιεχόμενο. Πολλές διαφορετικές επιλογές είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένου του all-inclusive με δημιουργία περιεχομένου από την Silver Media Hellas.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

υποστήριξη διαχείρισης συστήματος

Κάθε έργο περιλαμβάνει στάδια έρευνας κοινού-στόχου και δοκιμών πρωτοτύπου.
Το αποτέλεσμα? Ένα προϊόν που είναι απόλυτα κατάλληλο για τους χρήστες σας.

backups

Εξασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να αποκατασταθεί εάν κάτι συνέβαινε με επαναφορά του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή.

updates

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιχείρησής σας, είναι να διατηρούμε τον ιστότοπό και της εφαρμογές σας πάντα ενημερωμένα.

security

Βεβαιωνόμαστε ότι υπάρχει σωστή ασφάλεια γύρω από τον ιστότοπό σας για την προστασία από καθημερινές απειλές στο διαδίκτυο.

optimisation

Επιτάχυνση του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να κατατάξετε υψηλότερη θέση και να διατηρήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

ongoing support

Παρέχουμε καθημερινή υποστήριξη προτεραιότητας σε όλα τα μέρη του προγράμματος φροντίδας μας, προσφέροντάς σας την σιγουριά ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι όταν μας χρειάζεστε για τον ιστότοπο σας. Εάν καταλήξετε να χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια στον ιστότοπό σας εκτός δεδομένου κύκλου χρέωσης, τυχόν επιπλέον ώρες χρεώνονται ξεχωριστά.

monthly reports

Οι μηνιαίες αναφορές PDF που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας παρέχουν μια συνεχή ενημέρωση σχετικά με την υγεία και την απόδοση του ιστότοπού σας. Σας αναφέρουμε για κάθε ενημέρωση και αλλαγή που κάναμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ενημερωμένοι και ικανοποιημένοι με την απόδοση του ιστότοπού σας.

Προσφορά -30% - Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - eshop - digital marketing - advanced seo

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναβαθμίσαμε την πολιτική των cookies για μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μας, την πολιτική των cookies ή την δυνατότητα απενεργοποίησής τους.